Webdesign og billedbehandling

Webdesign

Jeg har lavet denne hjemmeside helt fra bunden i WordPress. Det er dog ikke selve kodningen, jeg brænder for, men hvordan et site fremstår visuelt.

Jeg har været på kursus hos IBC Kursus og konsulenthus i Kolding (8 dage) og her fik jeg en ret god allround forståelse for alle de ting, der er vigtige, når vi snakker websites og så sker der bare forståelsesmæssigt noget andet, når man selv sidder og arbejder med at bygge et site.

Det jeg er rigtig god til, er den layoutmæssige del og lave elementer til brug på diverse sites.

Nogle gange bliver jeg hyret ind for at hjælpe til med, at den røde tråd holdes gennem et site – det er jeg god til at  rådgive omkring.

Layout af One-pager for CUE

Layout af midlertidigt site for CCI Europe.

Her har jeg lavet alt, fra at designe stil og tone og lave designguide på CUE brandet generelt, til at layoute temp sitet her.

Vi har siden videre­udviklet på det hele og i dag eksisterer sitet ikke længere, da sitet nu er erstattet af det site, der var i pipelinen fra starten af.

Billedbehandling

Man kan vist ikke brænde for look and feel og så ikke have fokus og kærlighed for billedbehandling. Jeg har lavet alt fra avancerede billedmanipulationer, indkopieringer, forlænget baggrunde og lavet alle mulige mærkelige ændringer, til ensretning af fotos i stil og tone, så de matcher hinanden og billeder, der skal laves til alle mulige forskellige platforme. Jeg kan li’ det og jeg er god til det.

Headline TH

Brødtekst

Knap3

Introtekst

Knap4

Introtekst

Connie Øls Madsen – Graphic Design by Heart