Selvstændig freelance grafisk designer og kreativ team-player

Connie Øls Madsen – indehaver af Madsen Freelance

Jeg nyder at arbejde selvstændigt, og samtidig trives jeg også i samspillet med andre og oplever, at man oftest løser en opgave bedst, når man samarbejder og kombinerer viden og ressourcer på tværs.

Jeg spørger ind og skaffer mig den viden, der er nødvendig for en given opgave. Herefter nyder jeg at fordybe mig i opgaven med fuld fokus.

Jeg har været rigtig mange år i branchen, og det er stadig sjovt, fordi jeg trives med at udvikle mig og lære nyt.

Jeg er grafisk stærk og spænder ret bredt i min kunnen, men er ikke bleg for at melde fra, hvis jeg ikke er den rette til at løse en given opgave.

Jeg laver alt fra layout til færdigt materiale, alt efter behov.

Jeg har gennem tiden arbejdet med disse brands og firmaer:

FRIE, Kredsløb, DIS, DIS CREADIS, Venti, Arla – The Barn, Viborg Museum, Akupunktør Lone Glargaard, Aarhus Hostel, Stibo DX, AffaldVarme Aarhus, Intenz, Sansestærk.dk, Mette Graves, MacMann Berg, CCI Europe, NOVAX, Aarhus Streetfood, Susanne Frandsen, INU:IT, AlphaPrint, Smukt Syn, Nordisk Yoga, Frank Høedt, Tadaa!, AkupunktørHuset, Kim Rosenlund, Carat, Akupunktør Lene Greve, Pravda, Peter Larsen Kaffe, Kaospiloterne, LynggaardHansen, Grundfos, Agency Spring, Bureau Frydensberg, Krosch, Martin Professional, Arla, Danfoss, Dansk Supermarked, Djurs Sommerland, AS3, SIKA Footwear, Cembrit, SE, Schulstad, Talentvækst Danmark, Hummel, Business Aarhus, Universe, Lodam, Lantmännen Unibake, Trinity, Vestas, Schulstad, BKI, Coca Cola, Danpo, Sunset Boulevard, K-Salat, Thorfisk, Bilka, Dong, Forsvarets Uddannelser, SparBank, Sportigan, Føtex, Nordisk Wavin, BioMar m.fl.

Connie Øls Madsen – Graphic Design by Heart